Publicació periòdica de divulgació de notícies de recerca i innovació, tant impulsades pel Departament com provinents de fora. Inicialment es va dir Butlletí de recerca i innovació i el 2020 es va reanomenar El Trimestral d’RDI.
Informació estadística exhaustiva referent a l'activitat realitzada pel Departament i els principals aspectes de l'entorn socioeconòmic de l'any.
Eina de consulta ràpida, senzilla i efectiva que ofereix de manera visual i intuïtiva gràfics, mapes i estadístiques de tota mena sobre dades generals d’interès sobre els àmbits competencials del Departament de Territori al llarg de la seva trajectòria: territori, mobilitat, habitatge, polítiques digitals, medi ambient.
Publicació periòdica bimestral que, mitjançant el tractament de temes monogràfics, pretenia aportar idees i dades sobre l'organització de l'espai i del territori, l'edificació i les infraestructures a Catalunya. Aquesta revista es va deixar de publicar l'any 2006.
Les obres públiques i les infraestructures, les carreteres, els ferrocarrils, els ports i els aeroports, la mobilitat i el transport.
La política i la planificació territorial i de l'urbanisme, les polítiques del sòl i de muntanya i del litoral.
Anàlisi de les ordres del dia de les sessions de les Comissions d’Urbanisme que s’han dut a terme durant l’any d’estudi. Els expedients que s’analitzen s’organitzen en blocs segons el tipus d’expedient i segons el moment procedimental del seu tràmit.
Anàlisi dels expedients que s’han obert a les secretaries de les comissions d’urbanisme que fan referència a peticions concretes de particulars per a implantar un nou ús o una edificació en una finca en sòl no urbanitzable.
Anàlisi referent a les modificacions i a les noves figures de planejament derivat que han entrat en vigor durant l’any d’estudi. Es quantifica la dimensió dels desenvolupaments urbanístics que es proposen en sòl urbanitzable i urbà mitjançant plans parcials o plans de millora urbana, així com l’anàlisi dels plans especials segons el seu àmbit d’aplicació –sòl urbà o no urbanitzable- i les seves finalitats.
Anàlisi referent a les modificacions i a les noves figures de planejament general que han entrat en vigor durant l’any d’estudi. Es classifiquen segons la seva finalitat i l’interès públic.
Canvis de la classificació del sòl per tres categories segons el planejament general (sòl urbà, sòl urbanitzable i sòl no urbanitzable) amb un període biennal per cada àmbit territorial.
Anàlisi dels sectors de desenvolupament en sòl urbà no consolidat, subjecte a pla de millora urbana, i en sòl urbanitzable delimitat subjecte a pla parcial, per conèixer les potencialitats de la oferta de sòl destinat a acollir usos residencials o activitat econòmica a Catalunya. Aquest estudi s’actualitza biennalment des del 2015. També es fa l’anàlisi dels sectors ja executats amb planejament derivat i edificació anomenats sectors consolidats. En aquest cas s’estudia a partir del 2019.
Anàlisi del sòl urbà llest per edificar, tenint en compte si està destinat per a ús residencial o activitat econòmica. Aquest treball es publica cada dos anys des de 2015.
Anàlisi del sòl urbanitzable no delimitat amb l’objectiu de conèixer les previsions de sòl que fa el planejament urbanístic per a usos residencials, d’activitat econòmica o per a altres desenvolupaments. Les dades són extretes de les diferents versions del Mapa Urbanístic de Catalunya (MUC) en el moment d’elaborar la fitxa i s’actualitzen cada dos anys.
Publicació d’una sèrie d’indicadors com a conjunt de dades que permeten descriure, fer un seguiment i una avaluació de les dinàmiques i del model territorial i urbanístic català, agrupats en 6 eixos temàtics.
Publicació del Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya que tenia el propòsit de recollir i divulgar entre els especialistes, el contingut essencial dels treballs que promovia el Departament en el marc de la seva responsabilitat de planificació. Actualment aquesta revista s'ha deixat de publicar.
Les telecomunicacions i la societat digital, les polítiques de ciberseguretat i les polítiques d'innovació del sector de les tecnologies digitals avançades. L'atenció ciutadana i els sistemes d'informació.